Er det verdt å spille på Real Madrid å vinne LaLiga med odds på 15?

Er et spill for Real Madrid å vinne LaLiga i år med odds av 15 verdt nok? Før å si Ja eller Nei til dette ha en titt på tabellen å se at de er 10 poeng bak lederen Barcelona. Vel, det er ikke så ofte å se at Real Madrid har odds tips på 15 for å vinne mesterskapet i januar, og dette lar oss å tenke på noen mulige spill strategier her. I hvert fall kan vi spille på det og håper for Real å ha en god serie av resultater eller Barcelona gjør noe fejler som skal gi oss opsjoner å ta pengene våre bak med små gevinst. Vi tror ikke at det er mulig for Real Madrid å gjøre et slikt mirakel eller Barcelona skal miste 10 poeng før slutten av sesongen, men kan vi bruke situasjonen til å vinne noe?

Bildet er fra Real Madrid Facebook side

Men er dette mulig? I de neste fire rundene har Barcelona lette kamper til den 25. runden når de skal spille mot den tredje på tabellen – Sevilla. De kommende fire kampene er mot Eibar, Leganes og Valencia hjemme og Girona borte. Det ser ikke lovende ut for at Barcelona å slippe poeng i disse fire kampene. Dette er noe som definitivt ikke gjør et mulig spill for Real Madrid bra nok i dag.

Hvis vi ser på Reals kampene, ser vi at de har definitivt vanskeligere kamper i de neste rundene deres. Den første kampen ville være mot Betis borte. Det er enda verre for alle Real fans at Gareth Bale skal ikke spille i de neste to eller tre kamper, noe som gjør en mulig god serie for Real enda vanskeligere. Bale skal ikke spille på den viktige kampen hjemme mot Sevilla, samt med kampen mot Espanyol borte.

Alt dette gjør et spill for Real Madrid til å vinne LaLiga i sesongen 2018/2019 en god veldig dårlig idé.